Over mij

Even voorstellen, in 1969 geboren in Helmond, getrouwd sinds 1997 en samen hebben we 2 dochters.

Welke rijlessen kan je van mij nemen?

Bij mij kan je autorijlessen (zowel in een schakel als in een automaat) en motorrijlessen nemen. Andere categorieën in overleg. Ik heb ruim 16 jaar ervaring in rijlessen voor meerdere categorieën. Auto, motor, bromfiets, vrachtauto. Ook ben ik al geruime tijd Gecertificeerd RIS-instructeur, Instructeurs-coach en stage-mentor en Faalangst instructeur en heb een certificering omgaan met autisme tijdens de rijles.

Bekijk nu onze tarieven
Alle rijlessen tegen de laagste prijs
Contact

Voor vragen of een afspraak voor een persoonlijk gesprek of rijles.

Stuur ons vrijblijvend een bericht

Jan Leander
5
Mijn motor rijbewijs in 1 keer gehaald! Dankzij de zeer leuke maar ook hele leerzame lessen van Jim. De omgang is heel rustig en beheerst en alles wordt uitgebreid besproken…
Rijles op maat een persoonlijke aanpak op maat icon
Ruime ervaring al ruim 16 jaar ervaring in rijles icon
Meerdere categorieën auto, motor, bromfiets en vrachtauto icon
Gecertificeerd RIS-instructeur gecertificeerd RIS-instructeur, instructeurs-coach en stage-mentor icon